Jump to content
House Price Crash Forum
Sign in to follow this  
mspL4

Property Bee Not Working?

Recommended Posts

Just done my usual RightMove searches, and there's no property bee info :-(

Firefox Browser v3.6.6. I've also just downloaded and reinstalled Property Bee v2.0.7.0 but nothing happenin'

I installed AutoShutDown v3.6.2D yesterday, could this of caused the problem? I'm sure I'm running the same environment at home without any problems...

Anybody else got problems?

mspL4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just done my usual RightMove searches, and there's no property bee info :-(

Firefox Browser v3.6.6. I've also just downloaded and reinstalled Property Bee v2.0.7.0 but nothing happenin'

I installed AutoShutDown v3.6.2D yesterday, could this of caused the problem? I'm sure I'm running the same environment at home without any problems...

Anybody else got problems?

mspL4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just done my usual RightMove searches, and there's no property bee info :-(

Firefox Browser v3.6.6. I've also just downloaded and reinstalled Property Bee v2.0.7.0 but nothing happenin'

I installed AutoShutDown v3.6.2D yesterday, could this of caused the problem? I'm sure I'm running the same environment at home without any problems...

Anybody else got problems?

mspL4

Looks good to me. Might just have been some temporary issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be working OK at my end... Have you checked the "Work in A Bee" selection in the toolbar under Options?

Thanks for the tips, my "Work in a Bee" option is greyed out thus unselectable. I've just reinstalled it again but it's the same as before, the option is at the top of the menu, but is greyed out...

I've even disabled my AutoShutdown AddOn just in case but it doesn't appear to of done anything...

Any thoughts welcomed.

mspL4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Think I sorted it! Still got my "Work in a Bee" option greyed out but under the "Style" menu, "Don't show the history table" was selected, I changed this to "Full History" and now it appears to display the History...remarkably!

Thank You All for your Help

mspL4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • 260 Brexit, House prices and Summer 2020

    1. 1. Including the effects Brexit, where do you think average UK house prices will be relative to now in June 2020?


      • down 5% +
      • down 2.5%
      • Even
      • up 2.5%
      • up 5%



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.